Tip: bij besteding v.a €50 in de webshop zijn de bezorgkosten geheel GRATIS!


De weg naar uw huidverbetering via de wereld van CENZAA.

Hoe zorgt u voor een structurele verbetering van beauty, health en mind? Die vraag heeft u zich vast weleens gesteld. Een stralende, gezonde huid dat is wat u wilt!

 

Ik neem u graag mee in de wereld van CENZAA. Waar ik u kennis laat maken met het unieke Cenzaa programma, gericht op huidverbetering. Deze producten zijn ontwikkeld met een passie voor hoogwaardige cosmedische producten. CENZAA heeft inmiddels al heel wat trouwe fans. kies voor een gezonde & stralende huid, niet alleen voor nu maar ook voor de toekomst!

 

De Power of Cenzaa

De Power of CENZAA staat voor 100% Nederlands, 100% huidverbetering, 100% natuurlijke ingrediënten. Wist u dat alle Cenzaa producten geselecteerde werkstoffen bevatten in ongekende hoge concentraties, tot wel 39,4%?

 

Dit is tot wel 14x hoger dan de percentages werkstoffen in verzorgingsmiddelen bij drogisterijen en parfumerieën! Alleen omdat CENZAA in een instituut door een gediplomeerd Cenzaa Skinexpert mag worden geadviseerd mogen de werkstoffen zo hoog zijn. 

 

Werkwijze

 

Terwijl u heerlijk ontspannen ligt, laat u uw huid voor u werken. Revolutionaire cosmedische behandelingen met het ultimate Skin System zorgen ervoor dat eventuele huidproblemen en huidwensen als veroudering, Acne, Rosacea, Couperose, Rimpelvorming en Pigmentvlekken aangepakt worden.

 

Hierbij werk ik met het Cenzaa 4D High-tech Diamond Touch apparaat, Therapeutische bindweefsel massages gecombineerd met hoog geconcentreerde huidverbeterende CENZAA producten. Voor optimaal resultaat laat u ook thuis uw huid door verbeteren en prikkelen door gebruik van de CENZAA reinigers, Powers en Crèmes.

100% Huidverbetering =

50% Salon & 50% Thuis 

Afspraak maken of meer informatie? Klik onderaan de pagina op de Whatsapp link

 

Hydraterende, voedende behandeling 

Prima geschikt als eerste behandeling. Intensief hydraterende behandeling die je huid weer een boost geeft!

Gericht op de reiniging en voor de vette, onzuivere huiden.

Met ontstekingsremmende en talg verminderende werkstoffen die de huid weer rustig maken en in balans brengt.

Voor de gevoelige, rode huid met eventueel ontsierde adertjes of Rosacea.

Met kalmerende en verstevigende werkstoffen gericht problemen met roodheden. 

Anti-aging, intens voedend, verstevigend

Voor de veeleisende huid. De intense werkstoffen zorgen tijdens deze behandeling voor een extra boost gericht op voeding, fijne lijntjes, versteviging em collageen stimulatie. 

Een type behandeling zoals hierboven genoemde maar dan extra gericht op ontspanning met

  • De reiniging van schouders en decolleté wordt meegenomen ( extra ontspannend) 
  • Een 15 minuten durende gezichts, schouder massage. Stimulerend voor huid en geest!
  • Huidverbetering gecombineerd met ontspaning! Behandeling aangepast op uw huidtype.

In plaats van de manuele dieptereiniging word de huid onder handen genomen door het Ultimate Skin Systeem van Cenzaa. Hierdoor word de huid wel tot 3 keer dieper behandeld dan door de reguliere behandelingen. De Bootcamp voor jouw huid!

Voor het verstevigen van de huid en voor aanmaak van collageen. Mooie behandeling bij verslappingen van de huid en bij wat diepere lijnen in het gezicht. Door de bindweefsel massage wordt collageen gestimuleerd en verklevingen van lijntjes en rimpels los gemaakt.

 

Hyaluronzuur heeft van nature hele hoge vochtbindende en hydraterende en herstellende eigenschappen. geschikt voor de huid die erg droog en gevoelig is. ook geschikt voor de extreem gevoelige huid.

Voor de jeugd t/m 17 jaar. Aangepast op de nog gevoelige jonge huid. Mee-eters en talgpropjes worden zorgvuldig weggehaald voor een rustiger huidbeeld.


Afspraak maken? Klik op de pagina: Plan hier uw afspraak