Winkel je huid mooi!

Klik voor meer informatie over de samenstelling van de kits op het product. Ook het geschikte huidtype staat hierbij vermeld. 

  • Is uw gewenste Kit of product niet meer op voorraad. Stuur mij dan een berichtje voor een Pre-order!
  • Bent u al klant en heeft u producten nodig? Stuur mij een whatsapp en ik zet uw bestelling voor u klaar.
Uitverkocht

HET PERFECTE DUO : MILK & MIST 

Gebruikt u wel al een serum of crème van Cenzaa maar heeft u nog geen bijbehorende reinigers op de plank staan? Dan is dat een gemiste kans! Door de juiste reinigers te gebruiken krijgen uw serums en crèmes tot wel 30% meer de kans om de werkstoffen in de huid te laten opnemen! De meeste cosmetische reinigers bevatten goedkope vetstoffen die na de reiniging een onzichtbaar vetlaagje op uw huid achterlaten waardoor de werkstoffen die daarna worden aangebracht niet meer door de huidbarriere toegelaten worden. 

Inhoud set : 

  • Een groot verpakking Creamy Velvet Milk 200ml
  • een groot verpakking Velvet Mist 200ml
  • Bij nieuwe klanten word er een gratis giftcard bijgevoegd waarmee u kunt sparen voor Gratis Cenzaa gifts.

 

ERVAAR HET KRISTALHELDERE RESULTAAT!
Crystal Orange Cleanser [Skin Polishing Formula] is een ultrazachte 2 in 1-reinigingsgel die uw huid poriën diep zuivert en een lichte polish geeft.

 

DE UNIEKE BELEVING
De heerlijke Crystal Orange scrubgel verwijdert vuil en talg op milde wijze en verbetert uw teint. Een dagelijkse dieptereiniger en polish in 1!

 

Tip: Een diep gereinigde huid neemt alle hoogwaardige werkstoffen optimaal op voor een maximaal, stralend snel resultaat! Maximale huidverbetering door optimale opname!

 

HET 6 STAPPEN ADVIES
Welke aanvullende producten kan ik het beste gebruiken voor maximale huidverbetering?

1. Velvet Creamy Milk / Rise & Shine Cleanser / Velvet Mist / Illuminating Mist / Age Benefit supplement / Bioactive Skin Supplement
2. Crystal Orange Cleanser
3. Cenzaa Power, afgestemd op huidtype / Plump it Up Lipcare
4. Cenzaa 24H Cream, afgestemd op huidtype / suprême Look
5. Cenzaa Intense Masq, afgestemd op huidtype
6. Lovely Radiance / Facial Protection

 

CENZAA RITUAL
Verdeel de scrubgel met vochtige vingers over een gereinigd gelaat, hals en decolleté. Roteer met milde bewegingen over de huid en spoel goed af met water. Afhankelijk van de huidconditie kan de polish 3 tot 4 keer per week worden gebruikt.

 

 

Mocht uw gewenste product nu niet in de webshop staan stuur mij dan een berichtje met het gewenste product en het adres en deze wordt dan naar u verzonden.