De weg naar uw huidverbetering via de wereld van CENZAA.


Hoe zorgt u voor een structurele verbetering van beauty, health en mind? Die vraag heeft u zich vast weleens gesteld. Een stralende, gezonde huid dat is wat u wilt!

 

Ik neem u graag mee in de wereld van CENZAA. Waar ik u kennis laat maken met het unieke Cenzaa programma, gericht op huidverbetering. Deze producten zijn ontwikkeld met een passie voor hoogwaardige cosmedische producten. CENZAA heeft inmiddels al heel wat trouwe fans. kies voor een gezonde & stralende huid, niet alleen voor nu maar ook voor de toekomst!

 

De Power of Cenzaa

De Power of CENZAA staat voor 100% Nederlands, 100% huidverbetering, 100% natuurlijke ingrediënten. Wist u dat alle Cenzaa producten geselecteerde werkstoffen bevatten in ongekende hoge concentraties, tot wel 39,4%?

 

Dit is tot wel 14x hoger dan de percentages werkstoffen in verzorgingsmiddelen bij drogisterijen en parfumerieën! Alleen omdat CENZAA in een instituut door een gediplomeerd Cenzaa Skinexpert mag worden geadviseerd mogen de werkstoffen zo hoog zijn. 

 

Werkwijze

 

Terwijl u heerlijk ontspannen ligt, laat u uw huid voor u werken. Revolutionaire cosmedische behandelingen met het ultimate Skin System zorgen ervoor dat eventuele huidproblemen en huidwensen als veroudering, Acne, Rosacea, Couperose, Rimpelvorming en Pigmentvlekken aangepakt worden.

 

Hierbij werk ik met het Cenzaa 4D High-tech Diamond Touch apparaat, Therapeutische bindweefsel massages gecombineerd met hoog geconcentreerde huidverbeterende CENZAA producten. Voor optimaal resultaat laat u ook thuis uw huid door verbeteren en prikkelen door gebruik van de CENZAA reinigers, Powers en Crèmes.

100% Huidverbetering =

50% Salon & 50% Thuis