Pedicure behandelingen

Realiseert u zich weleens hoeveel kilometers uw voeten u dragen? Veel, heel veel en dat vereist onderhoud maar vaak ook het wegwerken van ongemakken zoals eelt, likdoorns en dergelijke. 

 

Uw pedicure kan daarbij van cruciaal belang zijn, zeker als er sprake is van ongemakken waar u zelf niks aan kunt doen zoals ingegroeide nagels of eeltpitten.

 

Voorafgaand hou ik een informatie gesprek om met u te inventariseren of er sprake is van een ziekte, medicijngebruik, allergieën en dergelijke. Hierna kan de behandeling plaatsvinden veelal gericht op:

 

  • Het verwijderen van likdoorns
  • Conditie van de nagel verbeteren. ( bijv te dik)
  • Ingegroeide nagels behandelen
  • Eelt en/of eektpitten verwijderen
  • Schimmel nagel behandeling 

Pedicure behandeling duur 30 minuten: nagels knippen en polijsten, nagelriemen, eelt, eeltpitten, likdoorns verwijderen, antibacteriële tinctuur op de nagels, afsluitende voeten crème.

excl. Extra's zoals een nagelbeugel of nagels correctie

Pedicure behandeling zoals beschreven hierboven maar dan voor de voeten met wat extra werk. Duur 45/60 minuten voor de voeten met flink snijdbaar eelt en kloven waar extra tijd in gaat zitten. Hierna loopt u weer op wolkjes.

excl. Extra's zoals een nagelbeugel of nagelcorrectie

Behandeling zoals hierboven maar extra gericht op de behandeling van verdikte schimmelnagels. Door het verdunnen van de nagel word zoveel mogelijk schimmel verwijderd wat ten goede komt voor het doeltreffend behandelen van de nagel. De nagel ziet er meteen frisser uit en de druk/pijn op nagels wordt minder. inclusief ! Tinctuur voor behandeling thuis. 

Vervolg behandeling gericht op het behandelen en verdunnen van de schimmel nagels. Duur 30/45 min. Hier blijven we de nagels flink verdunnen en opfrissen. Natuurlijk word de rest van de voeten ook onder handen genomen. 

Pedicure normaal inclusief lakken van de nagels met een kleur naar keuze. Basiscoat,  2 lagen kleur en top coat. Neem teenslipper mee! ook mogelijk bij Pedicure extra (zie prijslijst)

Pedicurenormaal inclusief gellac in een kleur naar keuze. Ook mogelijk in French Pedicure. De gellac wordt uitgehard onder een led lamp. Hierdoor heeft u optimaal en langdurig plezier van uw gelakte tenen. geen slippers nodig. ideaal voor in de winter, je kan meteen je schoenen weer in! Ook mogelijk bij Pedicure Extra. (zie prijslijst)

 

Door middel van een speciale correctie gel kan een nagel(s) die door trauma of gevorderde schimmel geen vorm meer hebben worden gereconstrueerd waardoor deze toch weer mooi gelakt kunnen worden. De LCN correctie gel bevat een zilver component waar o.a. schimmel niet tegen kan. Dit is de enige gel die op een schimmel nagel mag worden aangebracht. Ook mogelijk incl. gellac over de correctie gel (zie prijslijst)