Skincare en Pedicurepraktijk

Wax & Relax

Welkom Beauty! Bij mij kunt u terecht voor diverse huidverbeterende gezichtsbehandelingen Ook voor uw pedicure behandeling gericht op diverse voetproblemen zoals ingegroeide of schimmelnagels. Laat uw voeten weer stralen!

 

Ook is er voor iedere huid een geschikte behandeling waardoor uw huid weer gaat stralen. Ik werk uitsluitend met CENZAA producten van de beste kwaliteit en van eigen Nederlandse bodem. Klik op de link voor de webshop. Mijn kernwaarden zijn : verbetering, verzorging, aandacht en ontspanning.

Kijk ook gerust eens wat de CENZAA producten voor u en uw huid kunnen betekenen. Klik op de WEBSHOP voor een wereld vol huidverbetering en bij besteding vanaf €50 zijn de verzendkosten GRATIS

Mijn kleinschalige salon is sinds 2009 gevestigd in de langst bestaande kapsalon van Amsterdam Noord, genaamd Diana Kappers. Makkelijk bereikbaar met bus en noord-zuid lijn en ruim parkeergelegenheid. Wilt u meer informatie over de behandelingen, producten of een afspraak?

Neem dan gerust contact met mij op via één van de onderstaande mogelijkheden. Wilt u meteen een afspraak plannen? Klikt u dan door naar de boekingspagina in het menu. 

Uw gediplomeerd

CENZAA Skinexpert en PROVOET Pedicure,

Merel Offenberg